Mobiele brekers

Sando is gespecialiseerd in mobiel breken op locatie. Door het werken met een modern machinepark zoals brekers met combi systemen (incl. zeefbox en terugvoerband) wordt de overkorrel direct terug naar de bunker gebracht, hierdoor kan er op relatief kleine locaties gebroken worden.

Lees meer Mobiele brekers

Grondbank

In 2018 heeft Sando de BRL 9335 -1 behaald. Met deze uitbreiding accepteren wij diverse grondstromen zoals: klasse Achtergrondwaarde, Wonen en Industrie. Naast de acceptatie en afzet van grond aan de Eikdonk 15 in Breda fungeert Sando ook als bemiddelaar in diverse grondstromen op locatie. informeer naar de mogelijkheden en scherpe tarieven!

Lees meer Grondbank

Transport & Overslag

Een belangrijk onderdeel van onze activiteiten zijn transport en overslag. Sando heeft een samenwerkingsverband met Buuron transport uit Roosendaal. Zij voorzien met hun divers en modern wagenpark in de dagelijkse benodigde transporten. Door middel van een ingenieus digitaal plansysteem worden de auto's direct vanuit Sando aangestuurd. Daarnaast is een omslag gaande wat betreft digitalisering in de bonnenstroom. Door middel van app in combinatie met een cloudsysteem kan het hele afvalproces digitaal verwerkt worden. Wat betreft de overslag heeft Sando een eigen kade van 80m1. Schepen tot ca. 1700 ton kunnen hier met onze eigen kadekraan gelost of geladen worden. Voor meer informatie bel of mail ons.

Lees meer Overslag